Kelly Jutting – Schleenstein

Kelly Jutting – Schleenstein

Mijn naam is Kelly Jutting-Schleenstein, geboren in 1986. Ik woon met mijn man Richard en mijn 2 bonus-kids Finn en Sann in Eindhoven. 

Voor mijn ziekteperiode was ik Change Coördinator bij een ICT bedrijf, waar ik ruim 9 jaar werkzaam was. Ik werkte 32 uur per week. Deze uren waren volledig achter een scherm. Helaas werd ik vanaf augustus 2018 ziek, zo erg dat ik vanaf dat moment niet meer kon werken. Ik heb een heftige chronische vorm van Hemiplegische en Vestibulaire Migraine.  Daardoor kon ik niet meer uren aan 1 stuk naar een beeldscherm kijken, aangezien dit een trigger is voor de migraine. Daarnaast had ik nog een aantal beperkingen die bij deze ziekte horen waardoor re-integratie in mijn oude functie onmogelijk maakte; – Geluid , licht, drukte, krachtverlies links en als laatste zorgt een combinatie van bovenstaande direct voor een ondraaglijke pijn in de linkerzijde van mijn lichaam.

Na 14 lange maanden tussen 4 muren te hebben geleefd met veel pijn, artsen die me niet konden helpen, trok ik het niet meer en ben toen zelf naar oplossingen gaan zoeken. Zo kwam ik uit bij deze behandeling in London. 3 weken later ben ik samen met mijn man Richard naar London afgereisd. Door de behandeling heb ik weer een betere levenskwaliteit gekregen! Ik kon weer gaan nadenken over werk en een toekomst opbouwen! 

Als ervaringsdeskundige kan ik nu mensen met chronische fysieke en mentale klachten helpen. Deze kliniek mij de kans om achter het scherm vandaan te komen en echt mensen te gaan helpen. Ik heb mijn doel gevonden en ik ben vastberaden om van deze kliniek een succes te maken en het leven van mensen weer wat lichter te maken.